Wat kiest u op 29 maart?

0

Hebt u al een keuze gemaakt? Nog maar een week te gaan en dan openen de deuren van Expo Houten voor de eerste editie van InFinance Day 2018. Hét event voor topadviseurs waar echt iets te kiezen valt. Korte to-the-point-sessies waar niet alleen uw rol als adviseur centraal staat, maar ook uw rol als ondernemer.

Meld u nu aan voor InFinance Day!

InFinance Day biedt u de mogelijkheid om zelf uw dagprogramma samen te stellen door gericht een keuze te maken uit het gevarieerde aanbod aan kennissessies.

Kansen voor morgen

Naast het uitgebreide keuzeprogramma dat u zelf samenstelt, biedt de redactie van InFinance u in de spectaculaire Arena een inhoudelijk en kansrijk programma aan. Ruim 30 branchespecialisten die onder leiding van dagvoorzitter Diana Matroos hun visie geven op de belangrijke veranderingen in de markten waarin zij actief zijn. Veranderingen die zij vertalen in nieuwe kansen voor u als adviseur. Niet voor de lange termijn, maar direct toepasbaar.

Het gesprek aangaan

InFinance Day geeft u tevens de mogelijkheid om een-op-een het gesprek aan te gaan met het management van de verzekeraar of geldverstrekker waarmee u zaken doet of wilt gaan doen. Kortom, InFinance Day is een dag die u niet wilt missen.

Bekijk het programma in de e-InFinance of op infinanceday.nl

Tot donderdag 29 maart in Expo Houten!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.