Wat is jouw verhaal?

0

In deze bijzondere tijd staat ook het advieskantoor voor grote uitdagingen. Er worden creatieve oplossingen bedacht om operationeel te blijven en de klantbediening op een hoog niveau te houden. De redactie wil graag deze verhalen uit de praktijk verzamelen en publiceren. Doe je mee?

Een groot aantal advieskantoren heeft de fysieke deuren gesloten en de medewerkers werken nu vanuit huis. Een goot deel van de klanten zit eveneens thuis. We zijn nu ruim twee weken aan de slag in deze nieuwe werkelijkheid. Hoe kijk je hierop terug? Wat zijn je positieve en minder positieve ervaringen?

Hoe heb je thuis je werkplek ingericht en tegen welke hindernissen ben je opgelopen? Hoe verloopt het contact met collega’s en klanten? Doe je nu dingen die je eerder niet deed? Wat heeft je het meest verrast aan de nieuwe werkelijkheid en wat heeft je het meest aangegrepen? Wie steek jij een hart onder de riem? Wat doet je wenkbrauwen fronsen? Wat is jouw tip voor je thuiswerkende vakgenoten en wat zijn op dit moment voor jou de lichtpunten om aan vast te houden? We weten niet wanneer, maar wat doe je straks als eerste wanneer we samen het virus hebben overwonnen?

Wat is jouw verhaal?

De redactie is benieuwd naar jullie mooie, minder mooie en verbindende verhalen uit de adviespraktijk. Mail je ervaringen – dit mag kort of langer zijn – naar a.klein@3xi.nl Doe je daar een foto (rechtenvrij) bij, dan plaatsen we die bij jouw verhaal.

Pas goed op jezelf en elkaar!

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Alex Klein

Alex Klein is hoofdredacteur van InFinance, een crossmediaal platform voor financiële dienstverleners.