VSZ Deels Verzekerd Verzuimverzekering

0

Met de nieuwe Deels Verzekerd Verzuimverzekering biedt VSZ haar adviseurs de mogelijkheid om werkgevers een uitgebreider aanbod te doen. Verzuim wordt hiermee voor zowel de klant als de adviseur vanuit één loket georganiseerd.

VSZ is als gevolmachtigd agent aanbieder van verzekeringsoplossingen binnen de niche van sociale zekerheid. Gecombineerd met de andere producten, biedt VSZ met de nieuwe Deels Verzekerd Verzuimverzekering een integrale oplossing op het gebied van inkomensverzekeringen. Vanaf de eerste ziektedag tot en met het twaalfde ziektejaar, waarbij de dienstverlening is inbegrepen in de oplossing. Naast de mogelijkheid om te kiezen voor de Deels Verzekerd oplossing, met 25%, 50% of 75% dekking, is ook een conventionele oplossing mogelijk.

Volledige 12-jaarspropositie

Ruud van Gerwen, managing director Acture Groep en verantwoordelijk voor VSZ: “We merken door de coronacrisis en uit de gesprekken met adviseurs dat er meer behoefte is om verzuimkosten structureel af te dekken. En flexibel. In plaats van een vaste eigen risicoperiode hebben we als Deels Verzekerd op deze methode doorgebouwd. Bovendien is het de eerste belangrijke stap naar een nieuw platform voor adviseurs en hun klanten, waarbij wij uiteindelijk een volledige 12-jaarspropositie met meerdere risicodragers gaan aanbieden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.