Vrouwelijke CEO voor Geldshop Groep

0

Madiha Leuven-Mouchtak (40), is de nieuwe CEO van Geldshop Groep. Met de keuze haar aan te stellen op deze positie kan het bedrijf de weg die zij een aantal jaren geleden heeft ingezet verder vormgeven.

Geldshop Groep opereert als fin tech bedrijf en combineert in haar rol als bemiddelaar de nieuwste technische mogelijkheden met het verstrekken van onafhankelijk online financieel advies. De diensten van Geldshop zijn gericht op consumptieve leningen, hypotheken, verzekeringen en betalen.

“Madiha is een vrouw met talent, kennis en ambitie. Ze past hiermee precies in het profiel welke VNO-NCW op dit moment promoot als het gaat om vrouwen aan de top. Naar mijn mening heeft zij alles in huis om het succes van Geldshop Groep in een versnelling te brengen”, aldus Richard Westerhuis, eigenaar van investeringsbedrijf Qmulus waar Geldshop Groep een onderdeel van is.

Madiha werkt ondertussen bijna twee jaar voor Geldshop een van de merken die onder Geldshop Groep vallen. Ze heeft in deze periode als directeur Nederland goed werk verricht en gebouwd aan een team waar niet alleen ‘verantwoord lenen en verantwoord financieel advies’ centraal staat, maar ook een gemêleerde samenleving wordt nagestreefd. In haar nieuwe rol kan zij onder andere meebouwen aan de internationale ambities van het bedrijf en verbinding tussen de verschillende onderdelen van de onderneming tot stand brengen.

Vrouwen aan de top

Binnen de bedrijven van Qmulus wordt al vanaf het prille begin gewerkt met vrouwen aan de top en hieruit is al in 2005 een Zakenvrouw van het Jaar voortgekomen (Yvonne Swaans). Meer dan 50% van de directie functies binnen de bedrijven van Qmulus wordt bekleed door een vrouw en minimaal 50% van het personeel is vrouw. Genoeg potentie voor een toekomstige Zakenvrouw van het jaar.

“Bij ons maakt het niet uit of je vrouw of man bent of waar je vandaan komt, wij werken graag met een divers team. Het gaat bij ons voornamelijk om de combinatie: talent, ervaring en ambitie”, aldus Madiha Leuven.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.