Voogd & Voogd haalt 110.000 euro op voor goed doel

0

Het jaarlijkse charity golftoernooi van Voogd & Voogd Verzekeringen staat al jaren in het teken van het Prinses Máxima Centrum, dat zich volledig richt op de zorg voor en research naar kanker bij kinderen.. Dit keer bracht het toernooi 110.000 euro op.

Vorige week vond alweer de twaalfde editie van het Prinses Máxima Centrum Voogd Open plaats. Twintig teams verschenen bij Golfclub Grevelingenhout in Bruinisse om af te slaan voor het goede doel. Het toernooi werd gewonnen door het team van Midglas en Nationale-Nederlanden. Na afloop nam Bas de Voogd (rechts op de foto), als voorzitter van de Prinses Máxima Centrum Foundation. de cheque in ontvangst.

Hooggekwalificeerde medewerkers

De opbrengst komt volledig ten gunste van het Fellow Kinderoncologie programma. De Voogd: “We zijn er trots op dat we opnieuw een mooie bijdrage mogen leveren. Vorig jaar zijn de deuren van het Prinses Máxima Centrum geopend en om de beste zorg te kunnen leveren zijn hooggekwalificeerde medewerkers noodzakelijk. Wij bedanken iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan ons hoofddoel van de dag, het bieden van een op maat gemaakt opleidingsprogramma voor een kinderarts, waarmee hij of zij wordt geschoold tot expert en leider in het veld.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.