Voogd & Voogd biedt verlengde nieuwwaardedekking

0

In samenwerking met de Franse autoverzekeraar Covea ontwikkelde Voogd & Voogd een verlengde nieuwwaarde- en aanschafwaardedekking. Het betreft het eerste volmachtproduct van Covea op de Nederlandse markt. Dat ruim zeven maanden nadat de serviceprovider uit Middelharnis in Le Mans (Frankrijk) haar 20e volmacht overeenkomst tekende met Covea. 

De nieuwe garantieverzekering is door de bij Voogd & Voogd aangesloten bemiddelaars als aanvullende dekking op de personenautoverzekering af te sluiten. In tegenstelling tot de meest gangbare nieuwwaarderegelingen keert het product de volledige nieuwwaarde of aanschafwaarde uit. Er vindt geen afschrijving plaats. Bovendien kan voor een looptijd van drie jaar worden gekozen.

Naast het Covea-product biedt de serviceprovider ook de verlengde nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling van overige verzekeraars als aanvullende dekking aan. Zo heeft de verzekerde voor deze dekking de keuze uit
twee producten: de garantieverzekering van Covea of de bestaande regeling van de betreffende verzekeraar.

De Franse verzekeraar Covea, met labels zoals MAAF, GMF en MMA, heeft in zijn thuisland een marktaandeel van 25% in autoverzekeringen. Eerder al gaf Voogd & Voogd aan zich in de opstartfase van de samenwerking
eerst te richten op automotive gerelateerde producten (affinityproducten), zoals garantieverzekeringen voor voertuigen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.