Voogd Open doneert aan Fellowship Kinderoncologie

0

De opbrengst van het charity golftoernooi PMC Voogd Open doneert Voogd & Voogd al 12 edities lang aan onderzoek naar en de behandeling van kinderkanker. Dit jaar door corona geen dertiende editie, maar het Prinses Máxima Centrum kreeg toch een mooie cheque uitgereikt.

Samen met de gulle giften van diverse relaties kon Michael de Nijs, CEO Voogd & Voogd Group, op 17 september een donatie van 70.000 euro overhandigen aan het Prinses Máxima Centrum. De donatie werd in ontvangst genomen door Bas de Voogd, Voorzitter van de PMC Foundation en Gertjan Kaspers, Kinderoncoloog en Directeur Academy & Outreach aan het Prinses Máxima Centrum. De bijdrage zal ingezet worden voor een Fellowship Kinderoncologie.

Ruim 1 miljoen opgehaald

Dankzij voorgaande twaalf edities van het PMC Voogd Open werd er samen met verzekeraars, adviseurs en andere relaties al ruim 1 miljoen euro gedoneerd. Dit geld wordt ingezet voor voorzieningen voor kinderen met kanker, maar ook voor opleidingsvoorzieningen voor artsen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.