Volmachtlabels UMG verder als One Underwriting

0

De volmachtbedrijven UMG Assuradeuren en Jacobs & Brom heten voortaan One Underwriting. De aanpassing is het gevolg van de overname van UMG door verzekerings- en risicoadviseur Aon vorig jaar. One Underwriting is een internationaal label van Aon Nederland.

Met deze stap wil Aon de kennis en ervaring van de volmachtbedrijven samenbrengen. Het volmachtbedrijf One Underwriting heeft de bevoegdheid gekregen om namens 50 risicodragers op te treden voor schade- en inkomensverzekeringen. Hierdoor kan de gehele cyclus, van risicobeoordeling, offerte en acceptatie tot aan schadebehandeling, direct binnen het volmachtbedrijf geregeld worden.

Per 1 september bestaat de dagelijkse leiding uit Ron Gardenier (Chief MGA), Barend van der Wall (Portfolio & Quality Management), Adri van Leeuwen (Private Lines), Eddy Woudenberg (Commercial Lines), Ruud Mortel (Motor), Noel Geisen (Digital) en Henk van der Sar (Health).

Zorgverzekeringen

Het volmachtbedrijf voor zorgverzekeringen van UMG, voorheen uitgevoerd vanuit de rechtspersoon ‘IAK Volmacht’ heet voortaan One Underwriting Health.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.