Volledig digitaal aanvraagproces Reaal ORV

0

Door een vernieuwde aanvraagstraat claimt Reaal in staat te zijn om 40% van de standaard ORV-aanvragen binnen 5 minuten na ontvangst van de elektronische gezondheidsverklaring (EGV) volledig digitaal te accepteren.

Met het volledig digitale aanvraagproces wil Reaal haar positie op de markt voor overlijdensrisicoverzekeringen (ORV) versterken. Dit in combinatie met een aangepaste marktconforme tarifering en ruime acceptatievoorwaarden.

Vaart er in houden

Marc Vincent, directeur Individueel Leven bij Reaal: “We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om met een interessante ORV-propositie te komen. Met de vernieuwde aanvraagstraat willen we financieel adviseurs zo goed mogelijk faciliteren. Doordat het gehele proces is gedigitaliseerd houden we de vaart er in. In de praktijk blijkt dat we 40% van de aanvragen direct kunnen omzetten in een verzekering. In die gevallen weet een adviseur binnen 5 minuten zeker dat de aanvraag voor zijn klant is geaccepteerd.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.