Volle zaal voor digitale VCN Onderneemt Show

0

De jaarlijks terugkerende VCN Onderneemt Show moest vorige week in een digitaal jasje worden gestoken. Voor de 420 deelnemers bleek het een prima alternatief, waarbij met name de break-out-sessies als nieuw programmaonderdeel een hoge waardering kregen.

De VCN Onderneemt Show is een gezamenlijk initiatief van VCN Verzekeringen en VCN Hypotheekservice. Henri Veldsink, algemeen directeur Veldsink Groep, nam als eerste het woord. Samen met dagvoorzitter Anne-Marie Fokkens blikte hij terug op 2020. Daarna gaven de andere directieleden, Stefan Bell en Harrie-Jan van Nunen, een update over hun groepsonderdeel.

Na een coffee-break was het tijd voor de break-out sessies waarin businesspartners van VCN en experts van VCN HS een toelichting gaven op hun vakgebied, zoals het nieuwe zakelijke platform AWI/VCN Connect en woningverhuur. De kijkers konden de experts vragen stellen en van die mogelijkheid werd ruim gebruikgemaakt.

Virtueel netwerken

Traditiegetrouw wordt de VCN Onderneemt Show met een lach afgesloten. Voor deze digitale editie hadden Rob Urgert en Joep van Deudekom een ludieke quiz opgetuigd die de kijker leerde hoe hij/zij als financieel adviseur succesvoller konden worden dan de rest. Daarna verzamelde de kijkers zich in de virtuele lobby, waar door middel van videochatten genetwerkt kon worden. Ondanks het succes van deze digitale editie hoopt VCN de VCN Onderneemt Show volgend jaar weer fysiek te kunnen organiseren op een mooie plek ergens in het land.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.