Volksbank toont sociale gezicht

0

Volgende week start de Volksbank een nieuwe landelijke campagne waarin het moederbedrijf van de banken SNS, ASN Bank, RegioBank en BLG Wonen het publiek wil laten zien dat zij oog heeft voor wat er gaande is in de samenleving én de handen ineenslaat om bij te dragen aan oplossingen.

In de campagne vertellen ‘gewone mensen’ met verschillende achtergronden met welke actuele financiële problemen ze in deze tijd worstelen en vragen ze zich kritisch af waarom dat niet anders kan. Onder het motto ‘Beter voor elkaar’ laat de Volksbank in de campagne vervolgens zien deze problemen te onderkennen en voortdurend aan oplossingen te werken. Denk hierbij aan Duurhuurders, het gratis lespakket Eurowijs en persoonlijk klantcontact in plaats van het volledig digitaliseren van contactmomenten.

De Volksbank wil een bank zijn voor alle Nederlanders, vertelt Marijne Joosten, Manager Corporate Marketing bij de Volksbank. “Dat doen we door de handen ineen te slaan kennis en expertise te delen. Op die manier willen we helpen positieve maatschappelijke veranderingen voor mensen in gang te zetten en Nederland een stukje beter te maken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.