Volendamse MZA aangesloten bij Söderberg

0

Als nieuwste partner binnen het Söderberg & Partners netwerk zorgt het in Volendam gevestigde advieskantoor MZA voor een positieversterking in Noord-Holland. Het advieskantoor is vooral actief in verzekeren, financiële planning en hypotheekadvies en heeft een eigen volmachtbedrijf.

De aansluiting van MZA binnen het Söderberg & Partners netwerk is afgelopen maanden afgerond. Het volmachtbedrijf van MZA via het Centraal Volmachtbedrijf was al operationeel. Kees Tuijp, algemeen directeur MZA: “Met deze stap is de continuïteit voor onze relaties gewaarborgd. Tevens sluit onze groeiambitie aan op de visie van Söderberg & Partners. Samenwerken maakt meer mogelijk, dit levert betere producten en oplossingen voor onze klanten op. De komende tijd ligt de focus van MZA op het versterken van de marktpositie door strategische samenwerkingen en via een buy-and-build strategie.”

Inmiddels hebben de eerste kennismakingsgesprekken met andere partners uit het netwerk al plaatsgevonden. En met succes. MZA gaat samen met In-Staet, specialist op het gebied van verzekeringen voor de bouwsector en VvE’s, aan de slag om de markt in Noord-Holland ‘nog beter’ te bedienen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.