Voel jij je ‘Tall, Smart & Successful’?

0

Hoe lijk je groter, grootser, professioneler en maak je meer indruk? Styling is geen hogere wiskunde maar een optelsom van trends, kennis, persoonlijke stijl en toeval. Business stylist Natalie Serluï geeft de binnendienstmedewerker tijdens HypoTop de exacte formule hiervoor, met tips en tricks die direct in de dagelijkse adviespraktijk toepasbaar zijn.

‘Stand tall’ letterlijk en figuurlijk.

 • Smart: Je leert je bewust te zijn van je uitstraling en daardoor slimme outfit keuzes te maken voor de juiste gelegenheid. Jij bent professioneel, authentiek en je weet waar je het over hebt. Zorg er dan ook voor dat je met jouw kledingkeuze dezelfde boodschap afgeeft.
 • Successful: Als je bovenstaande onder de knie hebt, ga je je zelfverzekerd(er) voelen en dat straal je dan ook uit. Vervolgens ga je hiernaar handelen. Met als resultaat: Daadwerkelijk SUCCES!

Zelfvertrouwen is de beste outfit!

Wie jij bent, hoe je wilt overkomen en hoe de keuze voor bepaalde outfits kan bijdragen aan jouw uiteindelijke succes, dat is waar het volgens Natalie Serluï in de kern om gaat. “Kleding kan een tool zijn om beter te functioneren en om jezelf beter te presenteren, zodat je meer zelfvertrouwen krijgt. Als ik dat bij iemand zie gebeuren, geeft mij dat zó veel energie!”

Onderdelen uit de HypoTop-masterclass

 • Kleding & kleur
 • De betekenis en het effect van dragen van bepaalde kleuren
 • Zakelijk zeer geschikte kleuren en kleurcombinaties
 • Trendkleuren
 • Pasvormen & materiaal keuzes
 • Figuur, postuur en persoonlijke stijl
 • Algemene tips en trics, do’s en dont’s
 • Smart Wardrobe: Zakelijke garderobe samenstellen
 • Business Etiquette: algemene zakelijke omgangsvormen en kledingvoorschriften

Thema Afspraak

Deze masterclass valt onder het thema Afspraak. Op HypoTop maken binnendienstmedewerkers schade en hypotheken een reis langs 6 thema’s waar zij mee te maken krijgen tijdens de transitie naar de nieuwe functie van: Client Officer. De thema’s die zij gedurende de reis samen met andere binnendienstmedewerkers aandoen tijdens HypoTop op 14 november in Spant! te Bussum zijn:

 • Life Events:
  Welke gebeurtenissen in het leven van de klant zijn aanleiding om in gesprek te gaan met een adviseur?
 • Oriëntatie:
  Op welke manieren kun je ervoor zorgen dat het advieskantoor en de medewerkers gevonden en gekozen worden door (potentiële) klanten?
 • Afspraak:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen en vertrouwen hebben in de dienstverlening van het advieskantoor?
 • Tevredenheid:
  Hoe zorg je ervoor dat klanten tevreden zijn over de dienstverlening en dit ook gaan delen met anderen?
 • Nazorg / Klantbeheer:
  Welke verantwoordelijkheden neem je om je bestaande klant actief en regelmatig te benaderen?

Bezoek HypoTop op 14 november

Hypotop is het jaarlijkse evenement voor de binnendienstmedewerker (Schade/Hypotheken) die vooruit wil. De kennis en vaardigheden die hier worden opgedaan zijn een eerste stap in de transformatie naar een binnendienst die samen met de adviseur een commercieel en winstgevend klantteam vormt. Hypotop wordt voor het eerst georganiseerd op donderdag 14 november in Spant te Bussum. Als lid van het Client Officer platform hebben je gratis toegang tot dit inspirerende evenement.

Natalie Serluï

Natalie Serluï is business stylist, personal shopper en spreker. Sinds 2017 heeft ze haar eigen kledinglijn NSRL.

Ze werkte als styliste voor diverse BN’ers, heeft jarenlang een lifestyle column op radio 10 Gold gehad en schreef artikelen voor onder andere Tom Sebastian en Libelle. Ook ontwikkelde ze een kleding advies cursus voor de NTR. De afgelopen jaren richt Natalie zich uitsluitend nog op de zakelijke markt met lezingen, masterclasses, personal shopping voor ondernemers en tailormade styling bij bedrijven voor zowel dames als heren.

Natalie Serluï volgde diverse styling opleidingen en besloot in 2003 de evenementen business achter zich te laten. Toen ze van personal styling haar beroep ging maken, was ze naar eigen zeggen, helemaal niet zo fashionable: “Trends heb ik nooit zo interessant gevonden. Ik vind het belangrijker om er goed en stijlvol uit te zien en me zeker te voelen. Zowel in mijn werk als privé. Dat is nog steeds de kern van wat ik doe en wat ik aan mijn klanten overbreng. Self-confidence is the best outfit. Rock it and own it!”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.