VNAB-podcast over de toekomst van werk

0

In de VNAB-podcastreeks ‘Risk has the future’ is sinds deze week de derde aflevering te beluisteren. In de nieuwe podcast bespreken Agnies Drost (Aon), Rutger de Wal (Chubb), Marjolein ten Hoonte (Randstad Groep) en young professional Willemijn Kallenberg (AIG) de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

VNAB is de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Waarom een podcast over de arbeidsmarkt? VNAB: “Er is demografisch en technologisch een hoop aan de gang. Maar ook globalisering en vraagstukken rondom duurzaamheid spelen een belangrijke rol. Organisaties zijn zelf aan zet om verandering in gang te zetten. Maar hoe kunnen zij dit het beste aanpakken? Hoe kunnen organisaties de ontwikkelingen naar zichzelf vertalen en daar hun voordeel mee doen naar de toekomst toe?”

In de eerste podcast komt het VNAB-bestuur aan het woord en de tweede aflevering staat in het teken van ‘Cyberrisico’s, een wereld te winnen’. De VNAB-podcastreeks is te beluisteren op Spotify, SoundCloud en Apple Podcast.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.