VNAB brengt zakelijke verzekeringsmarkt naar het onderwijs

0

De VNAB is in samenwerking met een aantal leden het project ‘Marktpromotor’ gestart. Een initiatief om de zakelijke verzekeringsmarkt beter op de kaart te zetten bij studenten, schoolverlaters en mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

De VNAB (Coöperatieve Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs) is de Nederlandse brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. De VNAB behartigt de belangen van de sector door het faciliteren van de markt met efficiënte ICT-systemen (e-ABS, Sanctiepl@tform en iDOSpl@tform), door het bevorderen van kennisvorming en -overdracht, door het agenderen van voor de sector belangrijke thema’s én door het voeren van een actief reputatiebeleid.

Naast de ontwikkeling van een marktbrede arbeidsmarkt-communicatie, wil de brancheorganisatie dit jaar de samenwerking met hogescholen en universiteiten intensiveren. Door middel van gastlessen, workshops en promotie bij stage- en afstudeerevents wordt de zakelijke verzekeringsmarkt zichtbaar bij en aantrekkelijk gemaakt voor de young professionals.

Branchevideo

De VNAB heeft eind 2020 een nieuwe branchevideo opgenomen die ook zal worden gebruikt in de gastlessen en workshops op hogescholen en universiteiten. Hierin wordt de kijker geënthousiasmeerd voor het Risk Insurance Traineeship dat op 1 september 2021 van start gaat. Leden en partners van de VNAB kunnen de video gebruiken voor hun eigen arbeidsmarktcommunicatie.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.