VMD Koster neemt deel CombiNed over

0

Adviesgroep CombiNed uit Zoeterwoude heeft een 6.500 polissen tellende verzekeringsportefeuille met ruim 2.000 klanten overgedragen aan VMD Koster verzekeringen uit Alphen aan den Rijn. Bas Dissel, bij CombiNed het eerste aanspreekpunt voor vragen over verzekeringen, is meeverhuisd.

De omzet van de portefeuille is 50/50 verdeeld tussen particulieren en zakelijke relaties. Onderdeel van de verzekeringsportefeuille is een collectiviteit van kampeerauto’s voor de vereniging Dubbellucht.

Tijssen Financieel Advies

Op het kantoorgebouw van CombiNed in Zoeterwoude komt een nieuwe naam. Onder de naam Tijssen Financieel Advies richten oud-eigenaar Lex Tijssen en twee medewerkers zich na de overdracht van de verzekeringsportefeuille volledig toe op het adviseren van bankzaken en hypotheken.

Bij VMD Koster verzekeringen werken 55 medewerkers die zich volledig toeleggen op pensioen- en inkomensadvies voor werkgevers, risicomanagement voor bedrijven en verzekeringsadvies voor particulieren. Naast de hoofdvestiging in Alphen aan den Rijn zijn er ook adviesvestigingen in Bodegraven en Utrecht.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.