VLC & Partners neemt Westenburg over

0

Westenburg Assurantiën is per 16 februari onderdeel van VLC & Partners. Het bedrijf uit Den Bosch bouwt met Westenburg Assurantiën haar positie in de Nederlandse markt op het gebied van risicomanagement, pensioen- en verzuimadvies verder ui groeit naar een omvang van circa 350 medewerkers.

Westenburg Assurantiën is een familiebedrijf met een lange historie. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer van het kantoor uit Breda. Het bedrijf wordt onder dezelfde naam Westenburg voortgezet. Rutger Westenburg (links): “Westenburg heeft net als VLC & Partners een lange historie. Samen bouwen wij graag verder aan de toekomst waarin persoonlijke aandacht voor onze klanten een belangrijke rol blijft spelen. Wij geloven dat de samenwerking ons verder kan helpen bij het uitbouwen van ons bedrijf.”

Transport

Lando te Molder (rechts): “Met Westenburg Assurantiën versterkt VLC & Partners zich met een prachtig familiebedrijf met een mooi netwerk in West-Brabant. Het beschikt over veel expertise op het gebied van transport en heeft een mooie zakelijke en particuliere klantenportefeuille.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.