VLC & Partners neemt Van Luin over

0

Van Luin wordt per 1 januari 2021 onderdeel van VLC & Partners. Het bedrijf met vestigingen in Den Haag, Den Bosch en Apeldoorn heeft een meerderheidsbelang verworven in het kantoor Van Luin uit De Bilt.

Van Luin is sinds de oprichting in 1986 uitgegroeid tot een bekende naam in Midden-Nederland. Vanuit De Bilt adviseert zij bedrijven op het gebied van risicomanagement, pensioen en inkomen. Specifieke thema’s bij Van Luin zijn duurzame inzetbaarheid van personeel, en riskmanagement in een internationale context. Het bedrijf biedt daarmee een totaalpakket van diensten aan, goed passend bij de dienstverlening van VLC & Partners.

Combinatie

Lando te Molder, directievoorzitter van VLC: “We zetten onze strategie van autonome groei, gecombineerd met gerichte overnames voort. Na de overname van Kramer Assurantiën eerder dit jaar, verwelkomen we nu het goed passende Van Luin als partner. De combinatie biedt goede marktkansen en synergiemogelijkheden. Het dna van beide bedrijven komt overeen, waarbij de hoge kwaliteit van dienstverlening, advies op het hoogste niveau én de ambitie om verder te groeien naadloos aansluiten. Vooral de totale dienstverlening in de driehoek employee benefits, risicomanagement en private insurance verbindt en versterkt beide bedrijven.”

Gerichter inspelen

Robert Havekotte: “Van Luin ziet dankzij de samenwerking mogelijkheden haar groei verder te versnellen. VLC & Partners biedt ons de mogelijkheid om nog gerichter in te spelen op de mogelijkheden die de verzekeringsmarkt te bieden heeft. Juist die bundeling van krachten, onder meer op het gebied van inkoop en digitalisering, maakt een verdere professionalisering van ons aanbod en onze dienstverlening mogelijk. Met als doel onze klanten nog beter van dienst zijn. Samen met VLC & Partners kunnen wij gerichter inspelen op ontwikkelingen in de verzekeringsmarkt.  Dat geldt voor nu én in de toekomst. Dat is goed voor ons kantoor en onze klanten”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.