VLC neemt Koekenberg Van Vuuren over

0

Deze maand is het Delftse advieskantoor Koekenberg Van Vuuren onderdeel geworden van VLC & Partners. Hiermee versterkt de Nederlandse Risicomanager haar positie binnen de vrije beroepsbeoefenaren en zakelijke dienstverleners. Het kantoor wordt vooralsnog onder dezelfde naam voortgezet.

Koekenberg Van Vuuren is opgericht in 2004. Door de jaren heen heeft het kantoor zich ontwikkeld tot aansprakelijkheidsspecialist voor vrije beroepsbeoefenaren en zakelijke dienstverleners. VLC & Partners heeft zich de afgelopen jaren versterkt met enkele gespecialiseerde kantoren op het gebied van risicomanagement en employee benefits. Bedrijven met een sterk profiel in hun regio, veel expertise op hun vakgebied of binnen een specifieke sector.

Door de samenwerking krijgt Koekenberg Van Vuuren meer inkoopmogelijkheden op het gebied van aansprakelijkheid en kan het kantoor ook expertise voor de klanten toevoegen buiten het domein van aansprakelijkheid. De AFM moet de overname nog goedkeuren.

Perfecte fit

Lando te Molder, algemeen directeur VLC & Partners: “De ‘fit’ is perfect. Met onze partners Mutsaerts en Buro Merks hebben we een gezamenlijke focus op de business professional markt. Koekenberg Van Vuuren brengt een schat aan kennis en ervaring mee. Met deze combinatie versterken we ons gezamenlijke succes. Samen zijn we een nog waardevollere adviespartner voor onder andere advocaten, accountants, architecten en notarissen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.