VKG schroeft maximale pakketkorting op

0

VKG past 23 mei de korting op nieuwe zakelijke en particuliere (volmacht) verzekeringspakketten aan. De pakketkorting wordt dan gelijk aan de korting die maatschappijen zelf ook bieden. De korting varieert daardoor per maatschappij, maar veel aanbieders hanteren de maximale pakketkorting van 12%.

VKG hanteert nu nog een kortingsstaffel tot maximaal 8% voor zakelijke en 10% voor particuliere pakketten. Straks komt er ook een pakketkorting beschikbaar voor maatschappijen die tot dusver niet meededen in de kortingsregeling en daarbovenop introduceert VKG binnenkort de extra voertuigkortingen van a.s.r. en Nationale-Nederlanden voor particuliere pakketten. Bij a.s.r. is die korting maximaal 25% bij 5 voertuigen. Nationale-Nederlanden biedt particulieren 4% extra korting op de personenautoverzekering in combinatie met een Woonhuis- of Inboedelverzekering.

Dankzij het VKG supermarktmodel kunnen financieel adviseurs voor hun klant het beste aanbod combineren in één pakketpolis en in veel gevallen straks een nog hogere pakketkorting bieden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.