‘VKG Portefeuille Match biedt ondersteuning bij groei lokale intermediairs’

0

VKG ontwikkelt vanuit VKG Portefeuille Match een programma om samen met intermediairs de toekomst van lokaal en betrokken financieel advies te waarborgen. Dat is een van de vervolgstappen die de serviceprovider neemt naar aanleiding van het onderzoek naar de toekomstplannen van het intermediair dat de afgelopen maanden heeft plaatsgevonden.

Een van de bevindingen uit het onderzoek, uitgevoerd door Adviesbureau Fred de Jong en MCH Consultancy, is dat naar verwachting ruim 1000 intermediairs in de komende vijf jaar van eigenaar wisselen. Eric-Jan van den Berg (foto), directeur Commercie bij VKG: “De meeste kantooreigenaren zoeken het liefst binnen het eigen netwerk naar samenwerking. Daarnaast laat het onderzoek zien dat lokale advieskantoren zoeken naar mogelijkheden om in de toekomst waardevol te blijven voor hun klanten en financiële waarde te creëren met hun onderneming. Wij geloven in het belang van lokale, betrokken advieskantoren en ondersteunt die kantoren richting een succesvolle toekomst.”

Portefeuillematching

Van den Berg: “De basis van VKG Portefeuille Match is portefeuillematching, onze unieke dienstverlening waarmee we binnen ons netwerk lokale intermediairs bij elkaar brengen voor koop en verkoop van portefeuilles. Dit biedt advieskantoren verschillende voordelen, zoals een efficiënte administratieve integratie”, aldus het bedrijf. “VKG Portefeuille Match helpt adviseurs verder door het aanbieden van relevante webinars en workshops over onder andere kantooroverdracht en marktontwikkelingen. Dit programma bestaat uit verschillende onderdelen gericht op de toekomstplannen van lokale intermediairs. Hierdoor bieden we ondernemers ondersteuning waarbij de meerwaarde van lokaal financieel advies voorop staat.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.