VKG neemt Van Helvoort over

0

Serviceprovider VKG heeft alle aandelen overgenomen van volmacht- en bemiddelingsbedrijf Van Helvoort Registermakelaars in Assurantiën. Van Helvoort blijft onder de eigen naam werken vanuit de huidige vestiging in Gemert.

Van Helvoort telt vijftien medewerkers en is gespecialiseerd in schadeverzekeringen voor de zakelijke markt en is sterk in bouw- en transportverzekeringen.

“Van Helvoort is een bekend bedrijf in de regio en de medewerkers hebben een sterke band met hun klanten”, aldus Tom van der Geer, CEO van VKG. “Onze bedrijven kennen elkaar al lang en passen goed bij elkaar. VKG ziet in de regio veel ruimte om te groeien en Van Helvoort biedt een goede basis om deze groei verder te realiseren. Het profiel van Van Helvoort sluit ook goed aan op dat van VKG en beide ondernemingen kunnen profiteren van elkaars sterke punten.”

Hein van Helvoort, mededirecteur van Van Helvoort: “Met deze overname kunnen we lokaal blijven werken en borgen we de continuïteit van onze dienstverlening.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.