VKG neemt Melching Groep over

0

Naar nu bekend is gemaakt heeft VKG per 1 juli 2019 alle aandelen van Melching Groep uit Drachten overgenomen. Melching Groep is een full serviceprovider voor financieel adviseurs. Met deze overname zegt VKG zijn positie binnen de top van de serviceproviders te verstevigen en breidt het zijn netwerk van ruim 3000 aangesloten financiële adviseurs verder uit. 

Tom van der Geer (links op de foto), algemeen directeur van VKG: “Wij zijn trots op deze overname. Deze verstevigt onze positie als full serviceprovider en draagt bij aan nieuwe klanten en een unieke dienstverlening in de markt. Melching werkt samen met professionele adviseurs, wat perfect aansluit op ons klantenbestand. Door de overname van Melching breidt VKG zijn diensten, gericht op het ontzorgen van financieel adviseurs, verder uit. Wij verheugen ons erop deze aanvullende diensten ook aan te bieden aan de financieel adviseurs die nu al zijn aangesloten bij VKG.”

Dienstverlening

Jan Willem Melching (midden), directeur-eigenaar van de Melching Groep: “Wij zijn in 1998 gestart en ontzorgen met 50 collega’s al onze adviseurs. Ik ben ervan overtuigd dat onze adviseurs van zich ook thuis voelen bij VKG. Ik ben blij te zien dat VKG mogelijkheden ziet om de dienstverlening verder uit te breiden. Voor mij valt deze overname mooi samen met mijn wens om aan het eind van dit jaar van mijn pensioen te gaan genieten.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.