VKG introduceert Bouw Polis

0

VKG introduceert een Bouw Polis voor bedrijven en zzp’ers in de bouw. De verzekering combineert de dekkingen Constructie (CAR), Aansprakelijkheid (AVB) en Ontwerpaansprakelijkheid (ONTW). Het product wordt exclusief aangeboden door adviseurs die samenwerken met VKG.

De polis biedt dekking voor het bouwproject en voor alle bij het bouwproject betrokken partijen. De polis dekt onder andere materiële schade (CAR), herstellen van gebreken (CAR/ONTW), financiële gevolgschade (AVB/ONTW) en zaak- en personenschade + gevolgschade (AVB/ONTW). De ondernemer hoeft voor het afsluiten van dit product geen lid te zijn van een brancheorganisatie.

Snelle schadeloosstelling

Bij de schadeafwikkeling maakt VKF gebruik van Loss Adjusting. Hierdoor kan de schade volgens VKG sneller uitbetaald worden en komt de bouw niet onnodig stil te liggen. “Hanselman Expertises heeft de bevoegdheid om namens de verzekeraar de schade goed en snel af te handelen. De aannemer, installateur of zzp-er weet direct waar hij aan toe is en binnen 10 werkdagen moet de schade in zijn geheel en tot tevredenheid zijn afgerond.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.