VKG breidt BedrijvenOpvangPolis uit

0

VKG heeft de BedrijvenOpvangPolis (BOP) uitgebreid. De bij VKG aangesloten adviseurs kunnen nu ook de zakelijke producten van Midglas glasverzekeraar en de beroepsaansprakelijkheid van Liberty Specialty Markets offreren en aanvragen. Het totale aantal verzekeraars in de BOP komt daarmee op 10.

Met de zakelijke glasverzekering van Midglas kunnen nagenoeg alle soorten glas worden verzekerd. Naast de basisdekking voor buitengevelbeglazing kunnen op eenvoudige wijze binnenglas, beplakking en belettering op de ruiten, koelvitrines en de bijbehorende woning worden meeverzekerd. Voor het herstel bij glasschade wordt gebruik gemaakt van een eigen inhouse meldkamer.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Eric-Jan van den Berg, directeur Commercie: “De beroepsaansprakelijkheidsverzekering van Liberty Specialty Markets is een welkome uitbreiding van het assortiment in de BOP. De BAV van Liberty kan desgewenst worden uitgebreid met bedrijfsaansprakelijkheid. De BOP biedt een enorme keuze aan verzekeringsoplossingen. Er wordt door adviseurs veel gebruik van gemaakt. Sinds de introductie op 25 september 2019 zijn er al veel offertes gemaakt. Met Liberty en Midglas verbreden en verdiepen we het assortiment. En de komende tijd breiden we de BOP met nog meer aanvullende productgroepen en functionaliteiten uit.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.