VKG biedt adviseurs iAOV-vergelijker

0

De bij VKG aangesloten adviseurs hebben vanaf vandaag toegang tot de iAOV-vergelijker van Meetingpoint. Essentieel onderdeel van deze module is het behoud van gegevens; eenmaal ingevuld in het digitale klantprofiel kunnen deze worden hergebruikt voor vergelijken, offreren en aanvragen.

Met de in mei geïntroduceerde iAOV-vergelijker heeft het intermediair toegang tot bijna 75% van het totaal aan aanbieders van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Reinier van der Heijden, directeur Meetingpoint: “En we zijn nog met een aantal andere grote verzekeraars in gesprek, dus we verwachten de komende maanden dit aanbod nog uit te kunnen breiden.”

Klantinventarisatiemodel van Adfiz

Het klantinventarisatiemodel van Adfiz, dat gebaseerd is op de wettelijke eisen voor passend AOV-advies, diende als basis voor het digitale klantprofiel. “Met een volledig klantprofiel is de financieel adviseur in staat maatwerk AOV-advies te geven volgens de eisen van AFM. Daarnaast hebben we het hele proces geoptimaliseerd, wat financieel adviseurs helpt bij het efficiënter vergelijken, offreren, aanvragen en afsluiten”, aldus Van der Heijden.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.