VKG Award voor bijzondere adviseurs

0

VKG organiseert dit jaar voor de tiende keer de On Stage dagen. Tijdens deze jubileumeditie worden ook de VKG Awards uitgereikt aan adviseurs die iets bijzonders hebben gepresteerd.

De Awards worden tijdens alle On Stage dagen in Lelystad (14 april), Tiel (19 april) en Rotterdam (21 april) uitgereikt aan telkens drie adviseurs. De winnaars hebben zich de afgelopen tijd weten te onderscheiden op het gebied van klantgerichtheid, bedrijfsstrategie, groei, rendement of andere zaken die positief bijdragen aan het vak van assurantieadviseur.

Diva op koers

De bijeenkomsten hebben dit jaar als thema ‘DIVA op koers’ en worden gehouden op het aangemeerde evenementenschip de Ocean Diva. DIVA staat voor de kernwaarden van VKG: Distributiekracht, ICT oplossingen, Vaardigheid en Aanbod. Jan Kees de Jager en Ruth Jacott treden op en er zijn 45 verzekeraars en netwerkpartners aanwezig om bezoekers bij te praten over ontwikkelingen binnen hun aandachtsgebied. Het evenement begint om 15:00 uur en zal tot ongeveer 21:00 uur duren.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.