VIVA lezer laat NN schrikken

0

Slechts 12% van de VIVA lezers weet zeker dat ze goed voorbereid is op haar toekomst. Voor Nationale-Nederlanden, die de onderliggende enquête liet uitvoeren, geeft deze uitkomst aanleiding om nieuwe initiatieven te starten om vrouwen te inspireren om na te denken over later.

Vanavond vindt het ‘volgeboekte’ event ‘Vrouwen, Geld en Taboes 2016’ plaats in het Nationale-Nederlanden DE Café. Presentatrice en online ondernemer Zarayda Groenhart gaat tijdens dit event in gesprek met jonge ondernemende vrouwen en vijf mannen (Jelte Sondij, Patrick van Veen, Omid Soltani, Arjan Vergeer en Sebastiaan La Brie) over financiële zorgeloosheid, nu en in de toekomst. Deelneemsters aan dit event worden via prikkelende stellingen uitgedaagd op een andere manier naar het onderwerp ‘Inkomen voor later’ te kijken.

Nieuw magazine

De verzekeraar start ook een samenwerking met het weekblad VIVA en bekende actieve bloggers, onder wie Annic van Wonderen. Vanuit haar expertise gaat Nationale-Nederlanden het gesprek aan en geeft zij antwoord op de vragen van de bezoekers op het forum. Nieuw is het magazine ‘Jouw later’. In dit magazine staat het thema pensioen creatief centraal, met inspirerende verhalen, een aantal doe-opdrachten en handige tips.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.