Vitaliteitsscan Reaal AOV

0

Een samenwerking tussen Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG), het Erasmus Universitair Medisch Centrum Rotterdam (Erasmus MC) en Reaal heeft geresulteerd in de ‘Quickscan: Ben ik Vitaal?’. De quickscan moet het risico op arbeidsongeschiktheid en uitval verminderen.

Voor de quickscan deden het UMCG en het Erasmus MC onderzoek naar de factoren waardoor zelfstandig ondernemers uitvallen en waarom zij stoppen met werken. Op basis van de onderzoeksresultaten heeft Reaal AOV een instrument ontwikkeld dat ondernemers een indicatie geeft van wat goed gaat en wat ze nog kunnen verbeteren. Hiermee kunnen ze aan de slag gaan en zelf de regie nemen over hun eigen duurzame inzetbaarheid.

Klanten met een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Reaal kunnen de resultaten van de quickscan bespreken met een deskundige van Reaal Lijfwacht en persoonlijke ondersteuning krijgen op het gebied van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.