Vitaliteitsadviseur De Vogel wint Advies Award

0

Adviesgroep De Vogel wint de VVP Advies Award 2021. Het op Goeree-Overflakkee gevestigde kantoor ontwikkelt zich van verzekeringsadviseur tot vitaliteitsadviseur. Ook de twee andere finalisten sprongen er volgens de jury uit wegens een aansprekend concept.

De finale van de VVP Advies Award 2021 vond gisteren plaats in de studio’s van First Impression in Tilburg. Directeur Jan Peter Robijn van Adviesgroep De Vogel, nam uit handen van juryvoorzitter Richard Meinders en dagvoorzitter Maureen du Toit de onderscheiding in ontvangst. Het kantoor vierde een week eerder het 70-jarig bestaan.

Klanten laten bewegen

Over de transformatie van verzekeringsadviseur tot vitaliteitsadviseur vertelde Robijn in zijn pitch. “Meer bewegen maakt blijer, gelukkiger, geeft meer energie. Maar meer bewegen is vaak een grote uitdaging. Wij helpen onze klanten op een leuke manier om in beweging te komen. Zo hebben wij geïnvesteerd in fitr, een initiatief dat bewegen beloont. We organiseren ook leuke bijeenkomsten: wandel-, fiets, sportevenementen. Want gezamenlijk bewegen, houden we langer vol. Samen werken aan gezondheid en welzijn, is ons motto.”

Aansprekend concepten

De jury, bestaande uit voorzitter Richard Meinders (SVC Groep), Robin van Beem (Polis Advocaten), Edwin Bosma (BHB Dullemond), Bob Klijn (Herenvest), Jack Vos (Building Blocks) en Marieke van Zuien (BNP Paribas Cardif), was over alle concepten enthousiast. De twee andere genomineerden waren Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen en KOK Advies. Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen neem volgens de jury nadrukkelijk de regisseursrol bij vergroenen. KOK Advies wil mensen financiële rustgeven.

De VVP Advies Award werd in 2019 voor het eerst uitgereikt aan het meest klantgerichte advieskantoor. Doel van de Award is om de trots bij adviseurs op hun vak weer terug te brengen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.