Virta biedt Persoonlijke Gezondheidscheck

0

Virta is een samenwerking aangegaan met &niped. Het doel van deze samenwerking is de risico’s en kosten van werkgevers en werknemers te verlagen door gebruik te maken van de Persoonlijke Gezondheidscheck.

De Persoonlijke Gezondheidscheck helpt medewerkers zelf de regie te nemen en vormt volgens de partijen het startpunt voor het gezondheidsbeleid van organisaties. Als serviceprovider ondersteunt Virta Verzekeringen het intermediair met specialistische ondersteuning op het gebied van sociale zekerheid. Virta is onderdeel van Robidus.

Adviseren over inzetbaarheid en preventie

De Persoonlijke Gezondheidscheck kan via Virta of direct bij &niped worden afgenomen. “Door deze samenwerking krijgen werkgevers een zeer gedegen inzicht waar mogelijke gezondheids- en verzuimrisico’s zitten binnen de organisatie. Voor de adviseur biedt deze informatie waardevolle handvatten om met een goed onderbouwd verhaal te adviseren over inzetbaarheid en preventie”, aldus Gaston Merckelbagh, algemeen directeur Vitra.

In het najaar organiseren beide partijen enkele intermediaire bijeenkomsten en opleidingen in het kader van preventie en inzetbaarheid.

Foto v.l.n.r.: Annabel Splinter (Persoonlijke Gezondheidscheck, &Niped), Arjan van Leeuwen (Robidus), Gaston Merckelbagh (Virta) en Govert Ho (&Niped)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.