Viisi wint opnieuw met People First

0

Viisi Hypotheken is voor het derde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot beste werkgever in de categorie kleine bedrijven tot vijftig medewerkers. De titel Best Workplace wordt jaarlijks uitgereikt door onderzoeks- en adviesbureau Great Place To Work op basis van medewerkerstevredenheid en werkgeversbeleid.

Viisi Hypotheken scoort in de rapportage vooral op de onderdelen geloofwaardigheid, eerlijkheid en kameraadschap. “Dat we deze prijs voor het derde jaar op rij in ontvangst mogen nemen, laat zien dat de focus op ons eigen team: People First, de enige juiste is”, zegt Tom van der Lubbe, medeoprichter van Viisi Hypotheken. “Niet alleen in crisistijd is solidariteit belangrijk, maar ook in goede tijden is het van cruciaal belang om medewerkers op de eerste plek te zetten, gevolgd door de klant en op de laatste plaats de aandeelhouders.”

Verdere groei

In 2020 zag Viisi Hypotheken het totaalbedrag aan geadviseerde hypotheken stijgen tot 902 miljoen euro (2019: 605 mln). Als een direct gevolg hiervan groeide het aantal medewerkers van de hypotheekadviesketen in de afgelopen zes maanden naar 55. Van der Lubbe: “We willen de komende anderhalf jaar, dus tot eind 2022, naar honderd ‘Viisionairs’ doorgroeien.”

Mensgedreven

De ranglijst Best Workplaces 2021 werd gisteravond bekendgemaakt door Great Place to Work. Naast Viisi Hypotheken wonnen TalentCare (categorie medium), AFAS Software (groot) en AbbVie (multinational). René Brouwers, directeur van Great Place to Work Nederland. “Goed scorende bedrijven namen hun werknemers mee in de moeilijke financiële situatie. Als mensgedreven organisatie was dat voor Viisi vanzelfsprekend.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.