Viisi start crowdfundingcampagne

0

Viisi Hypotheken is een crowdfundingcampagne gestart. Het bedrijf wil via het platform CrowdAboutNow één miljoen euro ophalen. Hiermee gaat Viisi het aankomende jaar 25 nieuwe medewerkers aannemen en opleiden. Er is reeds 343.839 euro toegezegd, waarvan een aanzienlijk gedeelte afkomstig is van de eigen medewerkers.

Hergen Dutrieux (foto), co-founder van Viisi Hypotheken: “Viisi staat voor radicale transparantie, zowel binnen- als buiten de eigen organisatie. Met de 25 nieuwe medewerkers verdubbelen we onze adviescapaciteit en draagt het verder bij aan de verwezenlijking van onze ‘purpose’: de financiële sector volledig transparant maken. We zijn de afgelopen jaren stevig gegroeid. Sinds 2017 zijn we qua omzet zelfs bijna verdubbeld. Nu we de volgende groeifase ingaan, willen we iedereen die Viisi een warm hart toedraagt de kans geven om hiervan te profiteren. Dit geldt zowel voor klanten en leveranciers als voor eigen medewerkers en hun familie.”

Bos

Investeringen zijn mogelijk vanaf vijfhonderd euro met een looptijd van zes jaar, tegen een rentepercentage van 5%. Bij iedere investering plant Viisi ten minste één boom in een speciaal hiervoor te planten Viisi-bos.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.