Viisi Hypotheken opnieuw uitgeroepen tot beste werkgever

0

Viisi Hypotheken is voor het vierde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot beste werkgever van Nederland. Na de afgelopen drie jaar als eerste te zijn geëindigd in de categorie kleine bedrijven (tot vijftig medewerkers), wint de hypotheekadviesketen nu ook in de categorie middelgrote bedrijven (tot tweehonderdvijftig medewerkers).

De titel Best Workplace wordt jaarlijks uitgereikt door onderzoeks- en adviesbureau Great Place To Work aan de hand van een uitgebreide analyse op de gebieden medewerkerstevredenheid en werkgeversbeleid (Trust Index en Culture Audit).

Holacracy

Viisi scoort in de rapportage vooral op de onderdelen kameraadschap, eerlijkheid en geloofwaardigheid. De hypotheekadvies keten werkt sinds 2016 op basis van het zelforganisatiemodel Holacracy, waarin geen vaste functieomschrijvingen bestaan en medewerkers alleen nog autonome rollen vervullen die ze zelf opstellen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.