Viisi Hypotheken beste werkgever Europa

0

Viisi Hypotheken is voor de eerste keer in zijn bestaan uitgeroepen tot beste werkgever van Europa in de categorie kleine bedrijven (tot vijftig medewerkers). De titel European Best Workplace wordt jaarlijks uitgereikt door onderzoeks- en adviesbureau Great Place to Work op basis van een uitgebreide analyse op het gebied van medewerkerstevredenheid en werkgeversbeleid. Dit jaar deden er 3000 organisaties mee uit 36 verschillende landen, met samen meer dan één miljoen werknemers.

Eerder dit jaar werd Viisi Hypotheken voor de derde keer op rij benoemd tot beste werkgever van Nederland. Na een dertiende en vierde plaats bij de edities van 2019 en 2020, mag de Nederlandse hypotheekadviesketen zich nu ook officieel de beste werkgever van Europa noemen.

Lakmoesproef

“Wij zijn er ontzettend trots op dat we juist in het jaar van de coronacrisis deze prijs in ontvangst mogen nemen”, zegt Tom van der Lubbe, medeoprichter van Viisi Hypotheken. “Niet alleen in goede tijden, maar nog meer in moeilijke tijden is het ontzettend belangrijk om je eigen mensen op de eerste plaats te zetten; zij zijn namelijk het onderscheidend vermogen van het bedrijf. De coronacrisis is wat dat betreft wel een lakmoesproef. Het is niet verwonderlijk dat organisaties die solidair zijn geweest met hun medewerkers als winnaars uit de bus komen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.