Viisi haalt met Michiel Goris Europa in huis

0

Met het binnenhalen van Michiel Goris als adviseur haalt hypotheekadviesorganisatie voor hogeropgeleiden Viisi Europese kennis in huis. Goris stond als CEO aan het roer van Interhyp, de grootste hypotheekverstrekker van Duitsland en een dochter van ING.

Met zijn ruime kennis en ervaring van de Europese hypotheeksector en fintechs komt hij nu het Viisi-team versterken. Viisi verstrekt hypotheekadvies aan hogeropgeleiden en stelt zichzelf tot doel de financiële wereld beter, duurzamer en meer langetermijngericht te maken.

Online en offline combineren

Goris is ervan overtuigd dat de combinatie van online tools en hoogwaardig advies de juiste dienstverlening voor de steeds hoger opgeleide klanten is. “Die willen enerzijds meer zelf doen, maar hebben aan de andere kant ook behoefte aan een sparringpartner op ooghoogte. Dat is exact wat Viisi biedt. En ook al is Viisi qua omvang natuurlijk niet met Interhyp te vergelijken, toch zie ik wel degelijk parallellen.”.

Groeikansen

Goris wist met zijn team bij Interhyp binnen acht jaar tijd het hypotheekvolume van 5 naar 20 miljard euro per jaar te brengen. Viisi co-founder Tom van der Lubbe: “Er komen veel groeikansen op ons af en om die optimaal te kunnen benutten is de ervaring die Michiel brengt meer dan welkom.”

Foto: Cofounders van links naar rechts: Michiel Goris, Hergen Dutrieux, Tom van der Lubbe, Hendrik Schakel en Frank Tukker.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.