Vier promoties bij Aon

0

Hugo Wegbrans is benoemd tot Chief Broking Officer (CBO) voor Aon Risk Solutions (ARS) Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Aon Nederland maakte nog drie benoemingen bekend.

Wegbrans begon zijn carrière in 1986 bij Bekouw Mendes en vervulde vervolgens diverse functies binnen Aon. Hij was sinds 2011 directielid van ARS in Nederland.

Stefan Weda is benoemd tot CBO voor Aon Risk Solutions in Nederland. Hij behoudt daarnaast zijn directierol met focus op de internationale business.

Armand Hoftijzer wordt benoemd tot Deputy CBO. Hij was eerder verantwoordelijk voor broking strategy & development binnen ARS.

Mario Hooglugt (46) is als directielid verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de strategie en de verdere groei van de verzekeraar op het gebied van Health & Benefits. Daarnaast is hij nu ook eindverantwoordelijk voor Aon’s Global Client Network (Inkomend), Japan Business, Financial Institutions, Global Risk Consulting en COT.

“Met deze benoemingen koesteren we de jarenlange ervaring en kennis van onze eigen mensen”, zegt Marc van Nuland, directievoorzitter van Aon Risk Solutions in Nederland. “Zo zetten we in op een verdere groei van onze bedrijfsactiviteiten en een scherpere klantfocus.” Hiermee bestaat het directieteam van ARS Nederland uit Marc van Nuland, Rene Mandos, Hans Taal, Stefan Weda, Mario Hooglugt, Michiel van Meer, Rogier Sparreboom.

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.