Videoserie ‘Onafhankelijk Advies’

0

In een nieuwe videoserie gaan Menno Luiten (De Hypotheker), Marisa Lodewijks (Ingage Franchise) en Jasper Maes (Financieel Fit) met elkaar in gesprek over de staat van het vak, de toekomst van het vak en hoe een gelijkspelveld in de hypotheekmarkt gecreëerd kan worden.

De serie heet ‘Onafhankelijk Advies’ en bestaat uit tien korte video’s. Lodewijks en Luiten nodigen daarin onder andere de AFM uit om met hen in gesprek te gaan over het adviesrapport en het oversluiten van hypotheken. Het adviesrapport is volgens Lodewijks te dik en kan slimmer ingezet worden. Luiten zou graag zien dat oversluiten makkelijker wordt. “Als je bij dezelfde geldverstrekker blijft hoef je niks te doen en maak je geen kosten. Sluit je over naar een nieuwe verstrekker, dan moet de klant alle bewijsstukken opnieuw aanvragen en kosten maken”, aldus Luiten. Initiatiefnemer van de videoserie Munt Hypotheken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.