Vestigingen Huismerk op Advieskeuze.nl

0

Door een samenwerking aan te gaan met Advieskeuze.nl maakt Huismerk de 71 aangesloten kantoren online beter vindbaar en zichtbaar. Op de website van Huismerk is een adviseurzoeker geplaatst, waarbij ieder kantoor een eigen vestigingspagina heeft.

Voor de nieuwe tool is een automatische koppeling gemaakt met het platform van Advieskeuze.nl, waarmee relevante data over het individuele Huismerk kantoor en hun gecontroleerde reviews worden doorgeplaatst. De kantoren worden door Huismerk geholpen om hun profiel op Advieskeuze.nl te optimaliseren, zodat de kantoren ook gevonden worden in de adviseurzoekers van het reviewplatform bij financiële aanbieders waar de full-service formule Huismerk mee samenwerkt.

Zoektocht start online

Uit een recent onderzoek van Advieskeuze.nl onder totaal 7.000 consumenten blijkt dat ruim de helft (52,2%) het liefst online gericht zoekt naar een financieel adviseur. Bijna 1 op de 3 (29,9%) wil online een keuze maken uit een top 5 van advieskantoren. De belangrijkste aspecten voor consumenten tijdens het zoeken naar een financieel adviseur zijn reviews (35%) gevolgd door naamsbekendheid (29,7%) en tarief (13,0%).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.