Verzilverpropositie Levius in assortiment Van Bruggen

0

Van Bruggen Adviesgroep biedt klanten vanaf vandaag de mogelijkheid om de overwaarde van hun woning te verzilveren door het huis te verkopen en vervolgens direct terug te huren. Algemeen directeur Michiel Meijer: “Dat is opeens mogelijk dankzij een nieuwe samenwerking met Levius. Senioren kunnen tot wel 90% van de woningwaarde uitgekeerd krijgen, met de garantie dat men in de woning kan blijven wonen.”

Levius is een Nederlands bedrijf dat zich richt op senioren die de overwaarde in hun woning willen verzilveren. Via het bedrijf kunnen zij waarde vrijspelen door hun woning te verkopen en weer terug te huren.

Overwaarde

Meijer: “Senioren willen het risico niet lopen dat hun overwaarde deels of zelfs volledig verdwijnt bij een eventueel toekomstige huizenprijsdaling. Dankzij het Levius-product wordt het grootste deel van de overwaarde verzilverd, waarna ze dat naar eigen inzicht kunnen besteden.”

Financiële warenhuis voor senioren

“Van Bruggen Adviesgroep wil ‘het financiële warenhuis’ voor senioren zijn”, zegt Meijer. “Wij moeten in principe alle financiële vraagstukken voor de toekomst kunnen beantwoorden. Wij bieden al langer verschillende hypotheekmogelijkheden voor senioren die willen verhuizen, verbouwen, verduurzamen of hun overwaarde willen verzilveren. Maar met deze uitbreiding kunnen we echt een specifieke groep helpen, die we tot nu toe niet optimaal konden bedienen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.