Verti Versicherung gaat in zee met Friss

0

Verti Versicherung, Duitslands op een na grootste directe autoverzekeraar, gaat voortaan werken met de AI-gebaseerde software van Friss om de service aan de klant te verbeteren. De oplossing van het Nederlandse softwarebedrijf is onder schadeverzekeraars de meest geïmplementeerde AI-gebaseerde oplossing voor fraudedetectie en risicobeperking.

Julian Reise, operationeel directeur van Verti Versicherung: “Dankzij de innovatieve, AI-gebaseerde technologie van Friss kunnen we de volgende stap zetten in de digitalisering van onze processen.”

Digitaliseringsstrategie

Niels Zijderveld, financieel directeur van Friss: “De digitaliseringsstrategie van Verti zorgt voor een flinke groei van de onderneming. Ik ben bijzonder blij dat wij hieraan een bijdrage kunnen leveren. Onze producten zijn speciaal ontwikkeld om bedrijven te beschermen tegen fraude en hoge risico’s. Samen werken we aan het realiseren van een uitstekende klantenservice en we kijken ernaar uit om de cijfers voor efficiëntie en fraudedetectie een sprong omhoog te zien maken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.