Verkiezing FFP Financieel Planner 2020

0

Vandaag heeft de Federatie Financieel Planner (FFP) het startsein gegeven voor de eerste ronde van de jaarlijkse verkiezing ‘FFP Financieel Planner van het Jaar’. Van alle deelnemende gecertificeerde financieel planners nemen uiteindelijk drie finalisten het tegen elkaar op tijdens het FFP Forum.

FFP is de beroepsorganisatie van financieel planners en bewaker van het FFP CFP-keurmerk. Er zijn in Nederland 3.200 financieel planners aangesloten bij FFP. Hiermee heeft ons land de grootste Europese organisatie van financieel planners. Met de verkiezing wil FFP het beroep Financieel Planner extra onder de aandacht te brengen en de beroepstrots van de financieel planner blijven stimuleren.

FFP Forum

De winnaar van deze prestigieuze titel wordt uiteindelijk gekozen op basis van een combinatie van een jury- en een ledenoordeel en volgt hiermee Fleur Kroonbergs (foto) op, die deze titel vorig jaar in ontvangst mocht nemen. De finale vindt plaats op 16 december tijdens het jaarlijkse FFP Forum in Spant Bussum. De nieuwe titeldrager ontvangt naast de wisselbeker ook een cheque voor een volledig verzorgde reis naar de FPA-Conference in de Verenigde Staten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.