Vergroot kennis én vermogen op BeleggersFair 2019

0

Eind september vindt weer de ‘Week van de Belegger’ plaats. Ter afsluiting van de week wordt op vrijdag 27 september voor de vijfde keer het grootste beleggersevent van Nederland georganiseerd: de BeleggersFair 2019. Dit event in de Amsterdamse Beurs van Berlage zal vorm geven aan het motto ‘geef uw kennis én vermogen een boost’.

Gedurende de Week van de Belegger wordt met inspirerende bijeenkomsten antwoord gegeven op de toenemende vraag naar kennis op het gebied van persoonlijke financiën. De focus van de ’Week’ ligt op educatie. Tijdens de Week van de Belegger kan een breed publiek zich informeren over de laatste ontwikkelingen en trends rond het opbouwen van vermogen.

De BeleggersFair

De vijfde editie van de BeleggersFair vindt 27 september plaats in de historische Beurs van Berlage te Amsterdam. Het event biedt een divers en breed programma en is daarmee een uitstekende investering voor zowel gevorderde als beginnende particuliere beleggers die zowel hun kennis als hun vermogen willen vergroten. Gastheer is Roelof Hemmen, bekend van RTL en BNR.
Gedurende de dag nemen geven financiële goeroes hun gouden tips voor 2020 aan de bezoekers.

Toonaangevende sprekers

Naast de gouden tips geven onder anderen Dominique Dijkhuis (AFM), Corné van Zeijl (Actiam), en Edin Mujagić (OHV Vermogensbeheer) acte de présence. Ook zijn er talkshows vol opinie en debat. Daarnaast kunnen zowel beginnen als gevorderde beleggers gratis masterclasses en snelcursussen bijwonen om hun kennis bij te schaven of te verbreden.

Entreekaarten voor de BeleggersFair zijn verkrijgbaar via deze website

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.