Vereende verlengt schorsingsperiode taxi’s

0

Vorig jaar zijn veel taxiverzekeringen opgeschort nadat de overheid ingrijpende maatregelen had genomen om de coronacrisis te bestrijden. Een groot aantal taxipolissen staan inmiddels bijna een jaar opgeschort. De Vereende komt de taxibranche nu tegemoet met een verlenging van de opschorttermijn.

Veel taxi-ondernemingen hebben het als gevolg van de lockdown en avondklok nog steeds moeilijk. In een normale situatie is het bij de Vereende niet mogelijk om een schorsing na één jaar te verlengen. Omdat wordt verwacht dat de taxi’s binnen afzijnbare tijd weer gaan rijden, heeft de verzekeraar besloten om schorsingen van taxiverzekeringen nog niet te gaan royeren.

De Vereende: “Wij zullen de schorsingen van deze taxiverzekeringen met één jaar verlengen vanaf maart 2021. De verlenging geldt voor alle taxiverzekeringen die in 2020 zijn opgeschort. Zo kunnen taxi’s, op het moment dat zij dat willen, weer snel verzekerd de weg op. Bovendien blijft het nog steeds mogelijk om een taxiverzekering tussentijds te royeren, ook na de verlenging van de opschorting.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.