Vereende biedt ook Wegam-dekking bij Bavam-polis

0

De Vereende maakt het vanaf 28 maart mogelijk om een Wegam-dekking af te sluiten bij de Bavam-polis. Tot nog toe was deze dekking alleen beschikbaar voor klanten met een AVB bij de Vereende.

De Wegam dekt schade die werknemers tijdens werktijd (niet woon-werkverkeer) met een motorvoertuig lijden. Volgens de Vereende is de optie van deze Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering voor motorijtuigbestuurders een nodige toevoeging op de Bavam-polis (die zich richt op financieel dienstverleners en makelaars en taxateurs in onroerende zaken). “De nog altijd aantrekkende economie, lage hypotheekrente en het toenemend consumentenvertrouwen zorgen voor een stijging in de verkoop van onroerend goed. Dit vertaalt zich in drukke tijden voor makelaarskantoren, financieel –en assurantieadviseurs.”

“Werknemers zijn vaker op pad om woonwensen van klanten in kaart te brengen. Het vaker onderweg zijn, heeft als risico dat de kans op een ongeluk toeneemt. Als werkgever zorg je ervoor dat werknemers tijdens werktijd goed verzekerd zijn. Ook als ze op pad moeten en daarvoor gebruik maken van een bedrijfsauto, bromfiets, scooter of bijvoorbeeld eigen auto.”

Afgelopen maanden is er door de Vereende gewerkt aan een nieuw administratiesysteem voor de Bavam-polis. Als gevolg daarvan kunnen relaties met een Bavam-polis vanaf 28 maart ook een Wegam-dekking aanvragen. Ook als er een AVB bij een andere verzekeraar loopt, kan de aanvullende Wegam-dekking via de Vereende worden afgesloten.

Om geïnteresseerden in de Wegam-dekking te helpen beslissen, heeft de Vereende op haar actiewebsite een stroomschema geplaatst. Daarop kunnen geïnteresseerden controleren of deze dekking interessant is. Vervolgens kan de dekking direct worden afgesloten via een gedigitaliseerd aanvraagproces.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.