Verduurzamingshypotheek nu voor alle ASR-klanten toegankelijk

0

Vanaf nu kunnen alle klanten met een hypotheek van ASR zelf en tegen lage kosten een Verduurzamingshypotheek aanvragen. Daarmee wil de geldverstrekker nu ook aan bestaande klanten de mogelijkheid bieden om energie te besparen en daarmee bij te dragen aan de energietransitie.

Financieel adviseurs krijgen tot 1 juni om hun klanten hierover te informeren en daarbij hun diensten aan te bieden. ASR ondersteunt hen met een toolkit vol communicatiemiddelen.

Laagdrempelig

Om de aanvraag zo laagdrempelig mogelijk te maken, kan nu ook een klant met een bestaande ASR-hypotheek zelf een extra leningdeel aanvragen in MijnHypotheek, het online portaal voor hypotheekklanten van de verzekeraar, bedoeld voor verduurzaming. De aanvraag dient vergezeld te gaan van een recent taxatierapport. Desktoptaxaties zijn al verkrijgbaar voor circa 85 euro. De klant kan alles zelf online regelen en hoeft dus niet eerst langs een financieel adviseur. ASR brengt enkel de wettelijk verplichte distributiekosten (30 euro) in rekening bij de klant.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.