Venn-offerte langer geldig

0

Bij Venn Hypotheken is het nu mogelijk om de geldigheid van het indicatief kredietvoorstel met twee maanden te verlengen als de klant meer tijd nodig heeft om de overdracht te regelen. Van adviseurs kreeg de geldverstrekker terug dat de standaard offertetermijn van vier maanden soms te kort is

Bij Venn Hypotheken ontvangt de klant de rente die in het voorstel staat óf de rente op de dag van passeren als deze lager is. Bij verlengen van de geldigheidstermijn vergelijkt Venn de rente uit de offerte met de rente vier maanden later, op de dag dat de standaard geldigheidstermijn verloopt. De klant krijgt de laagste van deze twee rentes.

Kosteloos

Voor het verlengen van de geldigheidstermijn (én de dagrenteregeling) wordt geen opslag of bereidstellingsprovisie in rekening gebracht. Voorwaarde is wel dat het kredietaanbod getekend moet zijn voordat de klant gebruik kan maken van de verlenging.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.