Veldsink neemt Cascade Verzekeringsgroep over

0

Veldsink Groep neemt per 1 januari 2019 Cascade Verzekeringsgroep met vestigingen in Assen en Hoogeveen over. De overname beslaat advieskantoor De Witte Assurantiën en serviceprovider Cascade. De groep heeft 70 medewerkers in dienst en 77 aangesloten intermediairs.

Het advieskantoor De Witte zal verder gaan als onderdeel van Veldsink Adviesgroep. Serviceprovider Cascade wordt opgenomen in het serviceproviderbedrijf VCN van Veldsink Groep. Henri Veldsink: “We hadden de ambitie in het noordoosten van het land verder uit te breiden met een bedrijf dat goed bij ons past qua cultuur en kernwaardes. Dit geldt zowel voor De Witte als advieskantoor in Hoogeveen, als ook voor serviceprovider Cascade uit Assen.”

In het noordoosten is Veldsink Groep ook actief onder de naam Velten Groep (advieskantoor) in Rijssen, Stopel Bedrijfsverzekeringen in Almelo en Assist Verzuim (arbodienstverlening) in Rijssen.

Jubileum

Het familiebedrijf Veldsink Groep bestaat volgend jaar 40 jaar en heeft met deze overname ruim 800 medewerkers verdeeld over 32 vestigingen. De omzet van Veldsink Groep zal met deze overname stijgen naar 75 miljoen euro.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.