Veldsink neemt belang in Velten Groep

0

De in Rijssen gevestigde Velten Groep is toegetreden tot de Veldsink Groep. Het betreft een deelbelang in het volmachtbedrijf dat actief is op de particuliere en zakelijke markt. Velten Groep blijft zelfstandig opereren.

Voor de Veldsink Groep is de deelname een belangrijke stap in de uitbreiding van het werkgebied, Henri Veldsink (op de foto rechts), directeur Veldsink Groep. “Er staat een solide organisatie die we in gezamenlijkheid verder willen uitbouwen. Albert Velten (op de foto links) blijft als directeur verantwoordelijk voor de totale organisatie waar ruim 60 mensen werken.”

Verzuimmanagement uitbouwen

Velten is voor ondernemers in Twente een bekende naam op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en verzuimmanagement. Dochteronderneming Assist Verzuim is actief op het gebied van arbodienstverlening. “Voor de komende tijd hebben we de ambitie om dit verder uit te bouwen. Voor mij is het belangrijk om dit samen met een ander familiebedrijf te doen”, aldus Velten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.