Veldsink Groep neemt Connect Assuradeuren over

0

Het bestuur van de Coöperatie Connect Assuradeuren, directeur Cees Bennis en Veldsink hebben afgelopen donderdag de handtekening gezet onder de overeenkomst inzake de overgang van Connect Assuradeuren naar Veldsink Groep per 1 januari 2021.

In 2002 is Connect Assuradeuren door 13 kantoren, samen met Cees Bennis, opgericht als volmachtbedrijf. Inmiddels is Connect uitgegroeid tot een echte allround serviceprovider met 24 aangesloten kantoren, 38 miljoen volmachtpremie en een breed dienstenpallet. In het belang van de continuïteit voor de aangesloten assurantiekantoren en de medewerkers hebben bestuur en directie gezocht naar een sterke, toekomstbestendige partner. Deze is gevonden in het familiebedrijf Veldsink Groep.

Specifieke dienstverlening

Vanwege de specifieke dienstverlening zal Connect binnen Veldsink Groep zelfstandig verder gaan als VCN-Connect, naast serviceprovider VCN Verzekeringen en VCN Hypotheek Service. Samen met de 38 medewerkers zal Bennis de werkzaamheden in Wognum blijven voortzetten.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.